Beerware.nlExclusief bierDE ROTTERDAMSE START-UP COMPETITION 2017-2018

19 april 2018by BEERWARE.NL0
https://www.beerware.nl/wp-content/uploads/2018/04/download.jpg

Heel leuk allemaal maar nu even concreet, wat is de rotterdamse start-up battle en wat heeft dit met Beerware.nl te maken?

Om te beginnen is Beerware.nl bedacht door 3 studenten van de Hogeschool Rotterdam. Echter is Beerware.nl niet het enige concept dat hier bedacht is. Zo zijn er meerdere toffe ideeën bedacht door verschillende studenten van de Hogeschool Rotterdam.

Nu het einde van het jaar nadert is natuurlijk de vraag: welk concept vindt de consument het beste? Dit is waar de Rotterdamse start-up competition om draait. De keuze van de beste start-up van het leerjaar 2017-2018.

De frisse entrepreneurs uit jaar 1 zullen elke start-up gaan beoordelen en ook kiezen welke start-up het beste concept heeft. Wij van Beerware.nl zullen op deze start-up competition staan met onze Beerware.nl stand. Hoe en wat wij gaan doen met de stand is nog een geheim, hier zal het team niks over loslaten maar wat de beren kunnen garanderen is dat het een prachtige en leerzame dag gaat worden.

Met dit weer snappen wij dat je geen zin hebt om helemaal naar een start-up competition te komen. Dit vinden de beren geen probleem, met dit weer wil je natuurlijk gewoon in de tuin zitten met een lekker speciaal biertje. Ondanks de start-up competition is het gewoon mogelijk een lekker bierpakket te kopen voor deze zonnige dagen! Ga jij op deze zonnige dagen ook kennis maken met nieuwe speciaalbieren?

https://www.beerware.nl/wp-content/uploads/2017/12/beerware_long_dark-e1512922752445.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 4 =

Je winkelwagentje is leeg.