Beerware.nlBierExclusief bierGeen categorieNieuwe bierenDe Week van het Nederlandse Bier is weer van start!

24 mei 2018by BEERWARE.NL0
https://www.beerware.nl/wp-content/uploads/2018/05/pexels-photo-995686-1280x853.jpeg

De Week van het Nederlandse Bier is vandaag weer van start gegaan. In deze week zijn er allerlei activiteiten rondom Nederlands bier georganiseerd waar iedereen van 18 jaar of ouder aan mag deelnemen. Alle partijen in de biersector werken samen om tot een waanzinnige Week van het Nederlandse Bier te komen. De week begint op 24 mei en loopt tot en met 3 juni 2018.

Het blijft een favoriet.

Bier blijft één van de favoriete alcoholhoudende dranken in Nederland. Omdat hij zo veel gedronken wordt lijkt het zo normaal. Terwijl het eigenlijk een hele unieke drank is die zowel veel diepgang als breedte heeft. Het Nederlandse bier zo nu en dan in de schijnwerpers zetten om iedereen er aan te helpen herinneren hoe bijzonder het eigenlijk is kan dus geen kwaad. Hiervoor is de Week van het Nederlands Bier tot leven geroepen. Tijdens deze week kun je door heel Nederland kennis maken met verschillende soorten bier en brouwers ontmoeten die maar al te graag het verhaal over het ontstaan van hun bier aan jou willen vertellen. Om een lijst te bekijken van alle activiteiten bij jou in de buurt verwijzen de beren je graag door naar de officiële website.

Openingsfestival.

Een openingsevenement bij zo’n geweldige week kan natuurlijk niet ontbreken. Op 24,25 en 26 mei vindt de 7e editie van het Nederlands Bierproeffestival plaats. Waar is dit? Zal je waarschijnlijk snel denken. Het is georganiseerd in de Grote Kerk te Den Haag, de openingstijden variëren van 4 uur s ’middags tot 10 uur s ’avonds, let hier dus goed op mocht je tickets kopen. Ruim 40 Nederlandse brouwerijen presenteren verspreid over drie dagen meer dan 250 verschillende bieren op het Bierproeffestival. Tijdens het festival is er natuurlijk ook ruimte om met de brouwers zelf in gesprek te gaan over hun succesvolle brouwproces. Mocht je graag je kennis over brouwen bij willen spijkeren ben je ook aan het goede adres. Er worden diverse masterclasses gegeven die uiteraard alles met bier te maken hebben.

Mocht je nou geen zin hebben om uit het huis te gaan(wat de beren heel goed begrijpen)? Dan sturen de beren een pakket naar je op met hier in genoeg exclusieve Nederlandse bieren om lekker thuis op de bank je eigen festival te houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zeventien − 16 =

Je winkelwagentje is leeg.