BierExclusief bierNieuwe bierenBier drinken voor een goed doel.

28 juni 2018by BEERWARE.NL0
https://www.beerware.nl/wp-content/uploads/2018/06/hortusoverzee-e1530216636552.jpg

Tijdens de Japanse zondag op 1 juli kan er vol genoten worden van een speciaal brouwsel van de Helderse Jongens. Een stadsbrouwerij uit Den Helder. Zij hebben speciaal voor de Japanse week in Hortus Overzee hun speciale tuinbier voor de tweede keer gebrouwen. De eerste keer kon het bier geproefd worden tijdens Théâtre de Jardin in mei.

Uiteraard zijn er op deze Japanse zondag ook andere activiteiten te beleven. Zo zijn er demonstraties van onder andere ikebana, origami en kalligrafie. Ook worden er mooi kimono’s en modellen van Japanse tempels getoond. Een echte dip in de Japanse cultuur.

Vlinders voor Japan.

De opbrengst gaat naar de actie Vlinderparkje Rikuzentakata. Dit stadje is tijdens een tsunami in 2011 compleet verwoest, wil jij nou een steentje bijdragen aan dit vlinderpark en tegelijkertijd het tuinbiertje van de Helderse Jongens proeven? Kom dan tussen 12.00 en 17.00 naar de Japanse tuin in Hortus Overzee. De ingang is te vinden op de soembastraat 83 in Den Helder. Oja entree is gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + 12 =

Je winkelwagentje is leeg.