Beerware.nlExclusief bierBier in ‘t bos.

5 september 2018by BEERWARE.NL0
https://www.beerware.nl/wp-content/uploads/2018/09/Bier-in-t-bos-poster.png

Als er bier in het bos is zijn de beren daar natuurlijk meteen op de hoogte van. Zo zijn ze er deze keer achter gekomen dat er in de omheinde bossen van openlucht theater De Hunnebergen er een bier festival op komst is.

Wat is er allemaal te beleven op het festival terrein?

Op het festival komen er tien verschillende brouwerijen uit het binnen- en buitenland. Om een stevige bodem te kunnen leggen voor al het bier komen er ook diverse lokale foodtrucks met allerlei lekkers naar het terrein toe. Uiteraard is er ook muziek én zijn er diverse activiteiten voor de kinders. Welke brouwerijen er allemaal naar het festival komen kan worden gezien op de facebook pagina van het evenement.

Jaren zeventig en tachtig sfeer.

De organisatoren willen graag dezelfde sfeer op het festival creëren die er was bij een soort gelijk feest in De Hunnebergen die werd gehouden in de jaren zeventig en tachtig. Echter is de inhoud van het feest wel anders. In de jaren zeventig en tachtig lag de focus ook nog op wijn en dansen. Nu is de focus op BIER.

Waar haal ik kaartjes?

Wil jij nou ook bij deze (hopelijk) geweldige eerste editie van Bier in ’t bos zijn? Haal dan nu een exclusief Bier in ’t bos glas bij één van de lokale winkels en zorg ervoor dat jij op 9 september kan genieten van het heilige bier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dertien + achttien =

Je winkelwagentje is leeg.