BEER GEEKS BEAT ALS – ADVENTSKALENDER 2021

Hij is terug: de Beer Geeks Beat ALS Advent Kalender. Dit jaar beter dan ooit.

Na het succes van vorig jaar hebben we besloten om de Stichting ALS Nederland nogmaals te steunen, alleen doen we het dit jaar beter dan ooit. We leggen de lat hoger en willen zo een hoger bedrag binnen halen voor de stichting. Dit jaar vindt er een mooie samenwerking plaats tussen de organisaties van Beer Geeks Beat ALS, Beerware.nl en Holland Craft Beer. Ook zijn er dit jaar mooie prijzen te winnen! Pre-order je box vandaag nog.

Wat zit er in de nieuwe Beer Geeks Beat ALS Advent Kalender van 2021?

Vorig jaar was het thema om op reis te gaan door de Nederlandse craftbeer wereld. Dit jaar pakken we nog wat groter uit. We doen het dit jaar met hele gave, grotendeels nieuwe maar ook unieke bieren die nog niet verkrijgbaar zijn buitenom de Beer Geeks Beat ALS Advent Kalender.

We blijven dit jaar niet alleen in Nederland met onze 24 geselecteerde bieren. We maken tijdens dit avontuur ook een trip naar een brouwerij in een van onze buurlanden. We kunnen je één ding beloven: ze hebben een te gek bier gebrouwen!

De pakketten zullen in november 2021 verzonden worden.

 We doen er nog een schepje bovenop! Val jij in de prijzen?

Een verandering ten opzichte van vorig jaar. Dit jaar maak je kans op te gekke prijzen, speciaal geselecteerd voor de échte bierliefhebbers.

Naast dat elke doos gevuld is met 24 te gekke bieren, wat een unieke prijs op zich is, is er in iedere box standaard één golden ticket te vinden met een uniek deelnamenummer. Door middel van dit deelnamenummer kan jij kans maken op dé hoofdprijs.

Ook verloten wij gedurende 24 dagen van de box, iedere dag een prijs vanuit de desbetreffende brouwerij zelf, die op de dag van de box aan de beurt is. Volg @beerware.nl op Instagram en Beerware.nl op Facebook.

De hoofdprijs wordt aangeboden door BRAUMARKT en The Swaen.

We willen het dit jaar groots aanpakken. Naast dat de box gevuld is met 24 te gekke bieren, verloten wij ook nog een mega hoofdprijs. Namelijk een Easybrew Brouwinstallatie, 30 liter. Met een 30 liter Easybrew fermenter van Braumarkt. Daarbij een Mout/Hop/Gist starterspakket van The Swean. De hoofdprijs is t.w.v. €500!

Er is een manier om je kans op prijs te vergroten!

Wil je nou éxtra kans maken op onze te gekke hoofdprijs, of een van de andere 24 prijzen?

Je kan namelijk bij aanschaf van de Beer Geeks Beat ALS Advent Kalender box extra geld doneren voor het doel.

- Een extra donatie van €5,- = één exta golden ticket

- Een extra donatie van €12,50 = drie extra golden tickets

- Een extra donatie van €17,50 = vijf exta golden tickets

Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting ALS Nederland.

Het is vanaf vandaag mogelijk om een pre-order te plaatsen voor de Beer Geeks Beat ALS Advent Kalender box. Van iedere box gaat er sowieso €15,- naar Stichting ALS Nederland.

We hebben dit jaar de brouwers benaderd en de vrije hand gegeven om een te gek bier te brouwen speciaal voor de Beer Geeks Beat ALS Advent Kalender box. En geloof ons, als we de omschrijvingen van de brouwers lezen is dit zeker gelukt!

Pre-order de box vandaag nog via Beerware.nl en in de winkel van Mout & Stout. Laat je verrassen door heerlijke bieren vanuit alle uithoeken van ons mooie land, en het buitenland.

© Copyright by BEERWARE.NL | KVK: 71219943. | BTW: 858629094B01.

Ben je 18 jaar of ouder? Even controleren...

Pssst.. Wil jij 10% korting?

Laat je e-mailadres achter en ontvang een kortingscode voor je eerste bestelling. We houden je via de mail op de hoogte van de nieuwste speciaalbieren en vetste acties!