Een liefdevolle valentijnsbox

Chocolade, rode rozen en zoetsappige kaartjes? Barf. Geef ons op Valentijnsdag maar een goede box speciaalbier. Met deze 4 topbieren breng je op 14 februari pas écht de stemming erin. En om het nog een beetje spannender te maken, is 1 van de 4 bieren een verrassing. Daar kan je mee thuis blijven. 

Cheers op de liefde!

Surprise box

Iedere maand andere bieren

Exclusief speciaalbier

Voor mannen en
vrouwen met ballen

Gratis bezorgd

Eerste vrijdag van de maand

Lokaal gebrouwen

Support your locals!

Booksbeersandbeyond

De liefde voor speciaalbier bloeide bij de Brabantse Merel, die op social media beter bekend staat als Booksbeersandbeyond, op toen ze in een speciaalbiercafé werkte. Tegenwoordig is ze bibliothecaris en jongerenspecialist, maar het speciaalbier stroomt nog steeds door haar aderen. Deze bierfluencer heeft een liefde voor speciaalbier (met name stouts), maar je kan haar ook wakker maken voor een goed boek en een bordspel. Dit fijne trio combineert ze dan ook met veel passie op haar Instagrampagina Booksbeersandbeyond. Merel, we love you! 

Speciaalbier met korting

Wil jij met Booksbeersandbeyond mee op ontdekkingsreis door speciaalbierland? Gebruik de code Booksbeersandbeyond bij je bestelling en krijg het hele jaar 10% korting op het hele assortiment van Beerware!

Favoriete bieren van Booksbeerandbeyond

© Copyright by BEERWARE.NL | KVK: 71219943. | BTW: 858629094B01.

Ben je 18 jaar of ouder? Even controleren...

Pssst.. Wil jij 10% korting?

Laat je e-mailadres achter en ontvang een kortingscode voor je eerste bestelling. We houden je via de mail op de hoogte van de nieuwste speciaalbieren en vetste acties!