DUTCH BARGAIN
SIGNATURE EDITIONS 2019.

12 MAANDEN,
12 SPECIAALBIEREN

Twaalf rebelse bieren met gewaagde recepturen,
in een artistiek jasje, voor elke maand een bijpassend bier.

IEDERE MAAND ALS EERSTE DE SIGNATURE VAN DE MAAND PROBEREN.
IEDERE MAAND ALS EERSTE DE SIGNATURE VAN DE MAAND PROBEREN.

Dat klinkt als een fabeltje. Maar het is toch echt mogelijk! Jij kunt iedere maand als één van de eerste de nieuwe Dutch Bargain Signature Editions opgestuurd krijgen. Je krijgt de nieuwste Signature Edition in een four-pack via je vertrouwde post leverancier aan de deur geleverd. Daarna alleen nog even koel leggen en genieten maar. Er zijn in totaal 300 plekken vrij, dus wees er snel bij.

Je ontvangt dus in totaal 12x een four-pack, dit komt uit op een totaal van 48 bieren! Wil je toch na drie maanden de bieren niet meer ontvangen? Dat is ook mogelijk. je kunt eenvoudig via ons systeem jezelf uitschrijven.

Nog 198 plekken vrij
Signaturesbox
OKE DAT KLINKT ALLEMAAL AARDIG,
MAAR WIE ZIJN DIE DUTCH BARGAIN NOU?
OKE DAT KLINKT ALLEMAAL AARDIG,
MAAR WIE ZIJN DIE DUTCH BARGAIN NOU?

Wij zijn Dutch Bargain. Gedreven door avontuur, beleving en kwaliteit. Dat is terug te vinden in onze bieren. Wij brouwen om een nieuwe dimensie te geven aan de wereldse biercultuur, vanuit het mooie Zeeland. Onze bieren zijn impulsief en ondeugend. Als je 30 seconden de tijd hebt, bekijk dan zeker onderstaande video.

We mixen traditie met kennis, creativiteit en ondeugendheid met harmonie. Een ‘Dutch Bargain’ is volgens de traditie een overeenkomst gemaakt tijdens het drinken, waarbij een van de betrokkenen een voordeel krijgt, ten opzichte van de andere persoon. Elke keer wanneer je een flesje van ons bier bemachtigt, verliezen wij een flesje. Dus met een Dutch Bargain in de hand ben jij altijd de winnaar. Geniet van ons bier, laat ons weten wat je ervan vindt via de contactpagina of via onze social media kanalen.

VRAAG&ANTWOORD

VRAAGANTWOORD.&

Kan ik mijzelf bijvoorbeeld in de zesde maand nog aansluiten?

Natuurlijk is dat mogelijk! Je zult dan vanaf de volgende leverdatum de bieren thuisgestuurd krijgen. Helaas heb je dan wel de andere 6 maanden gemist. Misschien staan er nog wel een paar losse te koop op onze webshop. Kun je ze alsnog proberen :).

Wanneer kan ik de bieren verwachten?

Iedere maand zullen de bieren verstuurd worden zodra het bier vers in het blik zit. Jij bent één van de eerste die het bier mag ervaren!

Wat maakt deze Signature Editions nou zo speciaal?

Een hele goede vraag. Bij een goede vraag hoort een goede uitleg. Vandaar dat er een apart gedeelte op deze pagina is waar alles staat uitgelegd over wat er zo speciaal is aan deze Editions. Klik hier om er heen te gaan.

Waarmee kan ik allemaal betalen?

Betalingen kunnen bij ons gedaan worden via iDeal, ook is het mogelijk om per maand te betalen. Als je voor per maand betalen kiest zal dit iedere maand via automatische incasso van je rekening worden afgeschreven. Alle verbindingen tijdens het betalen zijn beveiligd, dus geen zorgen!

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat.

Sorry, helaas kunnen we niet alle vragen zo simpel beantwoorden. Neem even contact op met één van de klantenservice beren en zij helpen jou graag verder. klik hier om naar de klantenservice te gaan.

WHAT IS YOUR STORY?

VERTEL MIJ EENS MEER OVER DEZE SIGNATURE EDITIONS...
VERTEL MIJ EENS MEER OVER DEZE SIGNATURE EDITIONS...

Met alle liefde! Met grote trots presenteert Dutch Bargain de gelimiteerde craftbeer line-up voor 2019. Hun Signatures. Twaalf rebelse bieren met gewaagde recepturen, in een artistiek jasje, voor elke maand een bijpassend bier. De brouwers hebben al hun wilde fantasieën los gelaten om zo tot twaalf eigenaardige recepten te komen. Dit zijn niet zo maar de basic bieren, dit zijn wilde monsters die ontstaan zijn uit jarenlange ervaring.

Het bier is belangrijk, maar even belangrijk is de boodschap die het blik uitstraalt. Hiervoor kregen twaalf kunstenaars de opdracht om voor een van onze Signatures een canvas te vullen. Van schilders, 3Dartiesten, fotografen, filmmakers, tatoeëerders, tot een rockband. Dus niet alleen het bier is een echt kunstwerk, het blik ook.

dutchabrgain-logo
Je winkelwagentje is leeg.