Ontdek je match

Goed nieuws voor bieravonturiers! Scover en Beerware slaan de handen ineen. Met de Scover app krijg je persoonlijk bieradvies, perfect afgestemd op jouw smaakprofiel. Download de app, doe de smaaktest en ontdek je match.

We <3 avonturiers! Daarom krijg je eenmalig 15% korting op het gehele Beerware assortiment. Lees hieronder hoe!

Op ontdekkings-
reis met Fons

Met de app van Scover vind je jouw match made in beer heaven in een paar simpele stappen.

1. Check de bierkaart van Beerware (of scan de QR-code hiernaast) en ontdek welke bieren het beste bij jouw smaak passen. Of;

2. Download de app, doe de uitgebreide smaaktest en Fons, de virtuele biersommelier, geeft je direct persoonlijk advies.

3. Jouw match gevonden? Typ de naam van het bier in de zoekbalk hieronder, plaats je bestelling (vergeet je kortingscode niet in te vullen) en we zorgen dat je bier de volgende dag al in huis is (als je voor 14:00 uur bestelt).

Persoonlijk
smaakprofiel

Scover helpt bierliefhebbers, ontdekkers en smaakliefhebbers bij het maken van hun keuze. Waar de Beerware bierzoeker met 4 simpele vragen een smaakprofiel samenstelt, gaat Scover net een stapje verder. De app is ontwikkeld door artificial-intelligence-specialisten, biersommeliers en smaakprofessoren. In de app beoordeel je de bieren. Hoe meer bieren er beoordeeld worden, hoe beter Fons nieuwe bieren kan aanbevelen. Cheers!

Speciaalbier bestellen

Gewaagde bieren voor moedige bierliefhebbers. Dát is waar Beerware voor staat. Laat je verrassen door unieke, exclusieve bieren. Onze speciaalbieren zijn niet voor pussies, maar voor vrouwen en mannen met lef. Ga mee op ontdekkingsreis naar iets nieuws. Verleg je grenzen en ga op avontuur door speciaalbier te bestellen bij Beerware. Unleash your inner bear!

Écht speciale bieren

Wie bieren bij Beerware koopt gaat een avontuur aan. Geen standaard bieren, maar écht speciale bieren van lokale ambachtelijke brouwers. We gaan niet met de stroom mee, maar bepalen ons eigen pad. We zijn er voor vrijgevochten bierliefhebbers met een sterke eigen smaak en voor avontuurlijke bierliefhebbers die graag nieuwe speciaalbieren ontdekken

© Copyright by BEERWARE.NL | KVK: 71219943. | BTW: 858629094B01.

Ben je 18 jaar of ouder? Even controleren...