Alleen écht speciale bieren

Niet voor pussies


Kom maar op!

De bieren van Beerware zijn niet voor pussies, maar voor vrouwen en mannen met lef. Met passie voor speciale bieren. Wij kiezen alleen echt speciale bieren met een eigen karakter. Die moet je durven drinken. Wij zijn allergisch voor mainstream bieren, die kennen we nu wel. Pils? Saai. We gaan graag met je op ontdekkingsreis naar iets nieuws. Maar wat is er dan zo speciaal aan die bieren?

De meeste bieren die je op Beerware vindt komen van lokale, kleine brouwers. Puur, eerlijk en ambachtelijk. Dat is waar de speciaalbieren van Beerware voor staan. Wij geven kleine brouwerijen een kans om mee te doen. Om de unieke smaken van hun karaktervolle bieren met Nederland te delen. Zij brouwen met passie en experimenteren met smaken. En dat proef je.

Meer dan 100 exclusieve bieren van lokale brouwers in Nederland en buitenland. Laat je verrassen door een f*cking amazing Stout uit de US of een bloody tasty Pale Ale uit de UK. Of doe eens echt lekker gek met een Alexander Isreali Wheat. Durf jij het avontuur aan te gaan?

Niets zo lekker als een ijskoude IPA op een zwoele zomeravond. Na een dagje flaneren op het strand, duiken in de golven en net iets te bruin worden in de zon, trek je een heerlijke dorstlesser open. De druppels lopen langs het flesje en de bittere, tropische smaak van een IPA’tje kietelt je smaakpapillen… Sorry, we lieten ons even gaan.

Maar de speciaalbieren van Beerware zorgen niet alleen voor een verrassende verkoeling op een zwoele zomeravond. Ze troosten je ook als je op een gure zondagmiddag natgeregend thuis komt. Je springt onder de douche, trekt je kloffie aan en ploft op de bank. Maar niet voordat je een smaakvolle, donkere Quadruppel uit de koelkast hebt getrokken. Die regenbui ben je zo weer vergeten!

Een koude, donkere vrijdagavond in januari. Er ligt zelfs een laagje ijs op het water! Maar jij zit lekker binnen. Knisperend haardvuur, je grote liefde (of one night stand, dat mag natuurlijk ook) dicht tegen je aan op de bank. Een kaasplankje, The Isley Brothers op de achtergrond (dit album bijvoorbeeld). Jullie delen een volle, romige Stout en kijken elkaar verliefd (of verlekkerd) in de ogen. En misschien doen jullie zelf ook nog wel een beetje stout.

speciaalbier-inschenken

Zelf op avontuur of speciale bieren voor de buur

Weet jij precies wat je wil? Maak dan zelf een selectie mooie bieren en geniet. Ben je een twijfelkont of laat je je graag verrassen? No problemo, we hebben een aantal hele fijne bierpakketten voor je samengesteld. Lekker voor jezelf of leuk als cadeau voor je favoriete buur. Wil je iedere maand genieten van nieuwe speciaalbieren? Dan is een speciaalbierabonnement misschien wel wat voor jou.


Doe mij zo’n bierpakket


Ik ga voor avontuur (abonnement)

© Copyright by BEERWARE.NL | KVK: 71219943. | BTW: 858629094B01.

Ben je 18 jaar of ouder? Even controleren...

Pssst.. Wil jij 10% korting?

Laat je e-mailadres achter en ontvang een kortingscode voor je eerste bestelling. We houden je via de mail op de hoogte van de nieuwste speciaalbieren en vetste acties!