Ga op
avontuur

Ga jij mee op ontdekkingsreis door speciaalbierland? Laat je elke maand verrassen met de Beerware Surprise Box met 12 exclusieve speciaalbieren voor €47,50 of 6 bieren voor €27,50. Stel jouw pakket met 12 of 6 bieren per maand samen op basis van hoe zwaar het bier is en welke bierstijl je lekker vindt. Dan zorgen wij ervoor dat je iedere eerste vrijdag van de maand verrast wordt met een box met wisselende inhoud.

Surprise box

Iedere maand andere bieren

Exclusief speciaalbier

Voor mannen en
vrouwen met ballen

Gratis bezorgd

Eerste vrijdag van de maand

Lokaal gebrouwen

Support your locals!

Alcoholpercentage

We stellen iedere maand speciaal voor jou een box samen op basis van je voorkeuren. Om te beginnen geef je aan welk alcoholpercentage je voorkeur heeft. Doe je liever een beetje Dranquilo en ga je voor alleen maar bieren met een laag alcoholpercentage? Of wil je een combinatie van een laag alcoholpercentage en een hoog alcoholpercentage, zodat je doordeweeks een tandje lager gaat dan in het weekend?

Het kan allemaal!

Bierstijl

Ten tweede stellen we de box samen op basis van jouw favoriete bierstijlen. Ga jij watertanden van hoppige IPA’s of ben je meer van de donkere en duistere bieren? Voor de avonturiers die helemaal niet bang zijn, kiezen wij de samenstelling.

Je box wordt op elke eerste vrijdag van de maand gratis bij je thuis bezorgd. We schrijven het bedrag automatisch van je rekening. 

Bitches
willen claimen

Maar wij niet. Je bent vrij als een vogel en zit dus nergens aan vast. Geen zin meer in verrassingen? Of in bier (ja, dag!)? Stuur ons even een berichtje en we zetten je surprise box direct stop. Voortaan een andere samenstelling ontvangen? Hebben we ook zo geregeld als je even een berichtje stuurt!

Toch lekker zelf kiezen?

© Copyright by BEERWARE.NL | KVK: 71219943. | BTW: 858629094B01.

Ben je 18 jaar of ouder? Even controleren...

Pssst.. Wil jij 10% korting?

Laat je e-mailadres achter en ontvang een kortingscode voor je eerste bestelling. We houden je via de mail op de hoogte van de nieuwste speciaalbieren en vetste acties!