Een liefdevolle valentijnsbox

Chocolade, rode rozen en zoetsappige kaartjes? Barf. Geef ons op Valentijnsdag maar een goede box speciaalbier. Met deze 4 topbieren breng je op 14 februari pas écht de stemming erin. En om het nog een beetje spannender te maken, is 1 van de 4 bieren een verrassing. Daar kan je mee thuis blijven.

 Cheers op de liefde!

Surprise box

Iedere maand andere bieren

Exclusief speciaalbier

Voor mannen en
vrouwen met ballen

Gratis bezorgd

Eerste vrijdag van de maand

Lokaal gebrouwen

Support your locals!

TheDutchBeerDad

Bierfluencer Bas de Goede is op social media beter bekend als TheDutchBeerDad. Bier is er bij Bas met de paplepel ingegoten. Zijn liefde voor het gerstenat ontstond toen hij als jonge tiener stiekem naar de kroeg ging om een tapje te bestellen. Zijn ontdekkingsreis door bierland zette zich voort tijdens weekendjes Duitsland. Na het ontdekken van seizoensbieren bij onze ooster- en zuiderburen, begon craft beer een aantal jaren geleden zijn interesse te wekken. Van zijn hobby maakte hij zijn werk en hij is nog steeds op never ending ontdekkingsreis door speciaalbierland!

Speciaalbier met korting

Wil jij met TheDutchBeerDad mee op ontdekkingsreis door speciaalbierland? Gebruik de code TheDutchBeerDad bij je bestelling en krijg het hele jaar 10% korting op het hele assortiment van Beerware!

Favoriete bieren van TheDutchBeerDad

© Copyright by BEERWARE.NL | KVK: 71219943. | BTW: 858629094B01.

Ben je 18 jaar of ouder? Even controleren...

Pssst.. Wil jij 10% korting?

Laat je e-mailadres achter en ontvang een kortingscode voor je eerste bestelling. We houden je via de mail op de hoogte van de nieuwste speciaalbieren en vetste acties!